Reviews

'De rijlessen bij Frans waren altijd gezellig en voor mij heel belangrijk: ontspannen! Ik kwam bij Frans terecht, omdat ik op zijn website las dat hij gecertificeerd faalangstinstructeur is. Ik kan nogal onzeker en angstig zijn wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, dus dat kon ik wel gebruiken. Ik heb tijdens de lessen altijd de vrijheid gevoeld om het tempo te bepalen. Ging het een dag niet zo goed? Geen probleem, doen we het rustig aan. Wanneer ik me goed voelde werd ik juist flink aan het werk gezet, maar altijd met de vrijheid om nog steeds zelf het tempo te bepalen. Door de ontspannen manier van lesgeven door Frans heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen. Frans, bedankt voor alles!'

Groeten Suzan 

---

Ik vond het heel fijn dat je me op een rustige manier benaderde en me ook afremde als ik te veel praten en het rijden daardoor belemerde. 

Verder vond ik het heel duidelijk wat ik al onder de knie had en wat ik nog moest leren. (Fijn van dat boekje dat je weet waar we zijn met de lessen) 

En ook als ik even in de stress Zat dat ik iets niet snapte onder het rijden zelf dat we dan de auto aan de kant zetten en t zo met tekeningen om t inzichtelijk te maken me uitlegde. 

Of terwijl gwn een toppertjeee!!!

Groetjes Mirte

---

Al jaren geleden in het midden van het land begonnen aan mijn eerste rijlessen. Dat ging wat moeizaam en tussendoor het lessen ook lang stilgelegd. Meerdere instructeurs gezien, voordat ik weer terug kwam in mijn vertrouwde dorp Bergeijk. Daar heb ik gelukkig mijn perfecte instructeur gevonden: Frans van Soepel door de Bocht. Met een hele prettige balans tussen het benoemen van dingen die goed gaan in de les en de tips zat ik in korte tijd met veel plezier en vertrouwen te lessen. Zoals de prestaties van een sportteam vallen of staan bij een goede coach, zo zie ik dat ook zeker voor de rijopleiding. En bij Frans heb ik het dan over een zeer bekwame coach, die beschikt over de bagage om een stevige “denker”/afdwaler met wat gekrenkt rijles-zelfvertrouwen efficiënt op te leiden tot een vrolijke en zelfstandige chauffeuse. 

Frans, enorm bedankt voor de waardevolle lessen en aan alle lezers voor een toekomstige rijopleiding kan ik vanuit alle oprechtheid zeggen dat je bij Frans aan het goede adres bent, wat je achtergrond ook is. Veel succes!

Groetjes, Anneke